Kronborg Slot & Café Kadetten inviterer

Kom og smag på julen på café Kadetten
Julen er en smuk tid. Kom og få en skøn juleoplevelse ved Kronborg Slot. Måske du vil kombinere et besøg på slottet med en brunch, frokost eller vores julevafler og kager.

Det er nødvendigt at booke bord på +45 4290 1011 eller på cafe@kadetten.dk
Du kan med fordel købe vores pakker inden du kommer, så du opnår vores julerabat. Brug rabatkoden JULEN 2020

Køb billetter
Køb adgang til Kronborg sammen med mad på Kadetten. Du kan også bestille mange andre af Kadettens produkter på vores webshop.

Et julepyntet slot fuld af historier, kolde fingre om et glas varm gløgg og duften af nybagte vafler. Mon ikke det kan få julehjertet til at banke hos store og små?

Kom med, når Kronborg Slot og Café Kadetten i samarbejde inviterer på ægte julestemning i trygge rammer.

Café Kadetten har åbent hver tirsdag-søndag kl. 10-17. Tirsdag onsdag og torsdag fra den 1. december til den 20. december giver en særlig julebillet både adgang til slottet og rabat på mad i caféen. Ved forudbestilling kan der opnås rabat.

Caféen har pyntet op til jul både i det hyggelige gårdmiljø og indenfor, hvor der blandt andet serveres økologisk brunch, frokost, hjemmebagte julekager, sprøde vafler og gløgg. Alt på menukortet er hjemmelavet med en stor portion kærlighed både til økologiske råvarer, områdets historie og julen.

På slottet har julestemningen indfundet sig i krogene og er i sig selv en stemningsfuld oplevelse – måske tilsat en rask travetur med udsigt til voldgravene og Øresund. Desuden holder Kronborg Galleriernes lokale kunstnere åbent i deres værksteder i den 6. og 13. december fra kl. 11-16… eller når flaget er oppe.

Kontakt os

Få mere at vide ved at skrive til Lene Lissau
Mail cafe@kadetten.dk
Telefon 4290 1011

Kadetten
Kronborg 10A
3000 Helsingør